Index » Specializari » Biorezonanta

Biorezonanta

terapie prin biorezonanta
     Biorezonanța magnetică reprezinta o metoda de investigare si tratare a întregului organism fără radiații și fără efecte secundare. Prin acesta metoda se pot depista afecțiunile chiar și în fază incipientă.
     Biorezonanța constă în pătrunderea în organism a undelor magnetice de joasă frecvență, care sunt înregistrate și analizate de un computer la ieșirea din corp.
     Aparatul de Biorezonanta poate identifica stările emoționale, deficiențele de vitamine, de minerale, de aminoacizi esențiali și pe cele hormonale, detectează prezența agenților patogeni (virusuri, bacterii, paraziți și fungi), afecțiuni ale sistemelor: nervos, digestiv, osos, circulator, cardiovascular, respirator și pe cele ale organelor și glandelor cu secreție internă.
     Acest tip de tratament poate fi  folosit de catre: adulți, copii, femei însărcinate, chiar și de bebeluși și de vârstnici. Singura contraindicație o prezintă cei care au stimulator cardiac.
     Testarea este in general urmată de ședințe de terapie, in functie de afectiunile observate. Numărul de ședințe variază însă de la o persoană la alta. Terapia propriu-zisă este însoțită de indicații ale specialistului cu privire la stilul de viață, la dieta individualizată și chiar la folosirea remediilor naturale.